چهارشنبه ,۱۷ خرداد ۱۴۰۲
سرخط خبرها
خانه / خانه داری / ❤️ خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)

❤️ خانه امن (SAFE HOUSE)

در این مقاله آموزشی قصد داریم به این بپردازیم که خانه امن چیست و چگونه میتوان محیط خانه را برای اعضای خانواده

تبدیل به مکانی آرام کرد ؟

خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)

جامعه و محیط سرشار از تنش ها و اتفاقاتی است که ممکن است بسیاری از آ نها ناخوشایند باشند و به همین دلیل همه ما نیاز داریم که برای دوری از این اتفاقات به محیط امن خانه پناه ببریم .بنابراین لازم است که تمام تلاش خود را برای تبدیل خانه به فضایی سالم و امن بکنیم .

اهمیت این موضوع زمانی مشخص می شود که گاهی محیط خانواده برای اعضای آن ها چنان ناامن و غیرقابل تحمل می شود و شاهد این هستیم که ممکن است حتی اعضای خانواده به جامعه پناه می آورند و میل و رغبتی به ماندن در خانه ندارند .در این مورد باید به نوجوانان اشاره کنیم که رده سنی آسیب وپذیرتری هستند و باتوجه به تغییر و تحول روحی که در آن ها به وجود می آید خانواده باید تلاش زیادی برای تبدیل محیط خانه و خانواده به مکانی امن کنند .

خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)

این موضوع در مورد جوانان هم صادق است چرا که آن ها هم نیاز به محیطی آرام برای پناه آوردن از دغدغه ها و تنش های جامعه دارند .

پس اگر خانواده ها نتوانند چنین محیطی را برای اعضای آن فراهم کنند افراد نیازمند این هستند که به محیطی پناه ببرند و برای آن ها سرپناهی وجود داشته باشد .

خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)

حال به این موضوع می پردازیم که خانه امن چه تعریفی دارد؟

خانه امن یا سرپناه مکانی است که برای پناه گرفتن افراد از عوامل خطرساز مانند خشونت خانگی ُ مزاحمان یا فرار از قانون استفاده می شود . در ایران براساس لایحه تامین امنیت زنان خانه امن تعریف خاص خود را دارد که با این تعریف متفاوت است.

تعداد دختران و زنانی که به دلایل مختلف از محیط خانه و خانواده به امید رهایی یافتن از خشونت ها فرار می کنند کم نیستند .این افراد توسط اورژانس اجتماعی به خانه امن منتقل می شوند و متاسفانه زنان و دختران زیادی هستند که متاسفانه درچار آسیب های اجتماعی هستند .

البته خانه امن تلاش زیادی برای شناسایی مشکلات این افراد می کنند و سعی بر این دارند که این مشکلات را به حداقل برسانند و دوباره به کانون گرم خانواده برگردند .اما با توجه به گزارشات ثبت شده باید به این نکته دقت کنیم که زمانی که مشکلات برای دختران در خانواده شدت می گیرد به طوری که آن ها می گویند نمی خواهم در این خانه زندگی کنم تشخیص آن ها کاملا منظقی است و باید حتما توسط مشاوره کمک های لازم انجام شود و متاسفانه در مواردی دیده شده است که عدم توجه حتی باعث خوددکشی هم شده است .

خانه امن (SAFE HOUSE)
خانه امن (SAFE HOUSE)

در ایران شماره تلفن اورژانس آسیب های اجتماعی 123 است که برای خدمات رسانی به افراد در نظر گرفته شده است .

باید این نکته را ذکر کنیم که همیشه پیشگیری بهتر از درمان باشد باید در محیط خانواده به تمام عوامل درونی و حتی بیرونی توجه کنیم چرا که بتوانیم به موقع مشکلات را شناسی کنیم و قبل از اینکه خانواده خود را از دست بدهیم با کمک گرفتن از مشاوران به خوبی از خانواده خود مرابقبت کنیم .

به این نوشته امتیاز بدید

درباره ی فائزه وجداندار

محفل کوچکی ساخته ام برای آنان که میخواهند گوشه ای از دنیای بزرگ روانشناسی و روابط اجتماعی و اطلاعات سلامتی را دریابند ... و راه ارتباطی باشد برای من و شما . فائزه وجداندار هستم محقق و پژوهشگر روانشناسی روابط و کارشناس تکنولوژی آموزشی افتخار همکاری با مجموعه های بزرگی را داشته ام که یادآوری نام هرکدام شان افتخاریست وصف نشدنی مرکز تحقیقات یونیسف در ایران مرکز علمی و فرهنگی کانون مرکز توانبخشی خانه نگین موسسه خیریه محک مرکز تحقیقاتی امام رضا مجتمع آموزشی نصر نوین مجتمع آموزشی نیکان مجتمع آموزشی واله و .... در زمینه کودکان و نوجوانان و جوانان و همسران و اسیب های اجتماعی رفتارهای آنان تحقیقات میدانی انجام داده ام که به زودی در وبسایت منتشر خواهم کرد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *