دوشنبه ,۱۵ خرداد ۱۴۰۲
سرخط خبرها
خانه / آموزش / پرندگان هیچ موقع با هم تصادف نمی کنند؟ چرا؟

پرندگان هیچ موقع با هم تصادف نمی کنند؟ چرا؟

به گزارش سامانه دانشجویان ایران: پرندگان همیشه از برخورد با یکدیگر اجتناب می‌کنند. حتی اگر به نظر برسد که آنها در مسیر تصادف با یکدیگر پرواز کنند، باز هم چنین اتفاقی نمی‌افتد.

محققان دانشگاه کویینزلند می‌خواستند ببینند که چطور این اتفاق می‌افتد. استدلال آنها این بود که پرنده‌ها برای اینکه این مهارت‌ها را داشته باشند، باید میلیون‌ها سال پیش تکامل پیدا کرده باشند. و این احتمال هم وجود دارد که بتوانیم درباره اجتناب از برخوردهای هواپیمایی از آنها یاد بگیریم. پرواز برای انسان‌ها پدیده‌ی جدیدی است.

محققان ۱۰ پرنده، به خصوص طوطی‌ها را مورد مطالعه قرار دادند. آنها پرنده‌ها را در دو سر یک تونل قرار دادند و پرندگان روی هم ۱۰۲ بار پرواز کردند. محققان پی بردند که از بین آن ۱۰۲ پرواز، هیچ‌یک از آنها به تصادف منجر نشد.

علاوه بر این، پرندگان همیشه با چرخیدن به سمت راست از برخورد جلوگیری می‌کردند. در برخی موارد آنها ارتفاع‌شان را تغییر دادند تا در یک سطح نباشند.

«مندیام اسرینیواسان»، نویسنده این پژوهش می‌گوید: «هر چه ترافیک‌ هوایی شلوغ‌تر می‌شود، نیاز به سیستم‌های اتوماتیک قدرتمند برای هواپیماهای سرنشین‌دار و بدون سرنشین بیشتر می‌شود. بنابراین ما باید درس‌های واقعی از طبیعت یاد بگیریم.»

به این نوشته امتیاز بدید

درباره ی فائزه وجداندار

محفل کوچکی ساخته ام برای آنان که میخواهند گوشه ای از دنیای بزرگ روانشناسی و روابط اجتماعی و اطلاعات سلامتی را دریابند ... و راه ارتباطی باشد برای من و شما . فائزه وجداندار هستم محقق و پژوهشگر روانشناسی روابط و کارشناس تکنولوژی آموزشی افتخار همکاری با مجموعه های بزرگی را داشته ام که یادآوری نام هرکدام شان افتخاریست وصف نشدنی مرکز تحقیقات یونیسف در ایران مرکز علمی و فرهنگی کانون مرکز توانبخشی خانه نگین موسسه خیریه محک مرکز تحقیقاتی امام رضا مجتمع آموزشی نصر نوین مجتمع آموزشی نیکان مجتمع آموزشی واله و .... در زمینه کودکان و نوجوانان و جوانان و همسران و اسیب های اجتماعی رفتارهای آنان تحقیقات میدانی انجام داده ام که به زودی در وبسایت منتشر خواهم کرد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *