دوشنبه ,۸ خرداد ۱۴۰۲
سرخط خبرها
خانه / روانشناسی شخصیتی / منفی بافی و منفی بینی را کنار بگذارید

منفی بافی و منفی بینی را کنار بگذارید

مسایل منفی موجود در دنیا را می توان به دفعات تحمل کرد اما در برخی افراد موجب افسردگی می شود. به طور ناراحت کننده ای، زندگی همان طور پیش می رود که هست.

این سناریو را در ذهن خود تصویرسازی کنید: صبح از خواب برمی خیزید، دندان های خود را مسواک می زنید و آماده رفتن سرکار می شوید. به آشپزخانه می روید و یک فنجان قهوه برای خود درست می کنید.

پیش از ترک خانه، هنگام نوشیدن قهوه، آی‌پد خود بر می دارید. اما قصد خواندن اخبار و روزنامه ها را ندارید، بلکه می خواهید فیس‌بوک را چک کنید. هنگام تماشای پست های موجود در این فضا، متوجه ویدئویی می شوید که دوستتان به اشتراک گذاشته و نوشته است: «خدای من! باور نمی کنید که چنین اتفاقی رخ داده باشد.»

وسوسه می شوید تا آن را تماشا کنید. روی آن کلیک می کنید. و همه روز شما خراب می شود.

زیرا در ابتدای صبح ویدئویی تماشا کرده اید که فردی دیگری را کتک زده، فردی با ماشینی تصادف کرده یا فردی با دیگران کتک کاری کرده است.

آیا این اتفاق قبلا برای شما رخ داده است؟

شرایط منفی دنیا

• متعاقبا، ذهن شما نمی تواند دست از تعجب بردارد: مشکل این دنیا چیست؟

• چرا زندگی تا این اندازه غیرمنصفانه است؟

• چرا همیشه اتفاق ها بد برای افراد بی گناه رخ می دهد؟

• چرا این چنین جرم هایی در جامعه وجود دارند؟

• چرا مردم چنین کاری انجام می دهند؟ نمی توانند در آرامش زندگی کنند؟

• چه می شود اگر چنین اتفاقی برای من بیفتد؟

مسایل منفی موجود در دنیا را می توان به دفعات تحمل کرد اما در برخی افراد موجب افسردگی می شود. به طور ناراحت کننده ای، زندگی همان طور پیش می رود که هست. حدود 7 میلیارد نفر در دنیا زندگی می کنند و همیشه میان اعتقادات، فرهنگ ها و مذهب های آنها تفاوت هایی وجود دارد. همه ما تلاش می کنیم تا زندگی شاد داشته باشیم. اما هر کدام از ما مشکلات و چالش های خاص خود را در زندگی و در مواجهه با مسایل منفی داریم.

به این نوشته امتیاز بدید

درباره ی فائزه وجداندار

محفل کوچکی ساخته ام برای آنان که میخواهند گوشه ای از دنیای بزرگ روانشناسی و روابط اجتماعی و اطلاعات سلامتی را دریابند ... و راه ارتباطی باشد برای من و شما . فائزه وجداندار هستم محقق و پژوهشگر روانشناسی روابط و کارشناس تکنولوژی آموزشی افتخار همکاری با مجموعه های بزرگی را داشته ام که یادآوری نام هرکدام شان افتخاریست وصف نشدنی مرکز تحقیقات یونیسف در ایران مرکز علمی و فرهنگی کانون مرکز توانبخشی خانه نگین موسسه خیریه محک مرکز تحقیقاتی امام رضا مجتمع آموزشی نصر نوین مجتمع آموزشی نیکان مجتمع آموزشی واله و .... در زمینه کودکان و نوجوانان و جوانان و همسران و اسیب های اجتماعی رفتارهای آنان تحقیقات میدانی انجام داده ام که به زودی در وبسایت منتشر خواهم کرد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *