یکشنبه ,۱۴ خرداد ۱۴۰۲
سرخط خبرها
خانه / زندگی / مادران شیرده بخوانند !

مادران شیرده بخوانند !

در دوران شیردهی، مادر باید از خوردن هر نوع ماده غذایی نفاخ و مضر برای نوزاد بپرهیزد.

در دوران شیردهی، مادر باید از خوردن هر نوع ماده غذایی نفاخ و مضر برای نوزاد بپرهیزد. نوزاد تمامی مواد مغذی مورد نیاز را از شیرمادر به دست می آورد، بنابراین در صورت مصرف مواد غذایی نفاخ نوزاد دچار نفخ و مشکلات گوارشی می شود اما سبزیجاتی که باید از مصرف آن پرهیز کرد.

ترب قرمز: به نقل از سایت «هلث مد»، یکی از نفاخ ترین مواد غذایی که باید از مصرف آن پرهیز کرد، ترب قرمز است.

کلم برگ: اگرچه تولید شیر را افزایش می دهد اما گاز زیادی تولید می کند. بنابراین توصیه می شود، تا ۴ ساعت قبل از شیر دادن مصرف نشود.

گل کلم: این گیاه ناراحتی شدید معده در نوزاد ایجاد می کند.

لوبیا: هر نوع آن چه تازه چه خشک، تولید کننده گاز معده است.

سیب زمینی: اگرچه گاز معده کمی ایجاد می کند، اما بهتر است در دوران شیردهی کمتر مصرف شود. البته خوردن سیب زمینی با پوست میزان تولید گاز را کاهش می دهد.

به این نوشته امتیاز بدید

درباره ی فائزه وجداندار

محفل کوچکی ساخته ام برای آنان که میخواهند گوشه ای از دنیای بزرگ روانشناسی و روابط اجتماعی و اطلاعات سلامتی را دریابند ... و راه ارتباطی باشد برای من و شما . فائزه وجداندار هستم محقق و پژوهشگر روانشناسی روابط و کارشناس تکنولوژی آموزشی افتخار همکاری با مجموعه های بزرگی را داشته ام که یادآوری نام هرکدام شان افتخاریست وصف نشدنی مرکز تحقیقات یونیسف در ایران مرکز علمی و فرهنگی کانون مرکز توانبخشی خانه نگین موسسه خیریه محک مرکز تحقیقاتی امام رضا مجتمع آموزشی نصر نوین مجتمع آموزشی نیکان مجتمع آموزشی واله و .... در زمینه کودکان و نوجوانان و جوانان و همسران و اسیب های اجتماعی رفتارهای آنان تحقیقات میدانی انجام داده ام که به زودی در وبسایت منتشر خواهم کرد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *