خواص سیب
این سخن قدیمی که “مصرف روزانه یک سیب، انسان را از پزشک بی نیاز می کند”، کاملا درسته. سیب خطر چندین سرطان معمولی را کاهش داده و مغز رو از آسیب هایی که آلزایمر به دنبال داره، محافظت می کند. سیب میتونه میزان کلسترول خون رو کاهش داده و عملکرد گوارش رو بهبود ببخشد.
خواص زنجبیل
زنجبیل با داشتن خاصیت تسکین دهندگی،آرام بخشی و ضد تورمی،دارویی ارزشمندی محسوب می شه.زنجبیل که در کشورهای آفریقا،چین و هند مصرف زیادی داره،می توان برای افزودن طعم به غذاها اضافه یا به شکل دم کرده دارویی مصرف بشه.زنجبیل درمان قطعی ورم مفاصل بوده و در صورت مصرف مداوم،درد تورم مفاصل رو کاهش داده و حرکت رو آسان می کند.
خواص دارچین
دارچین که از سال های پیش به دلیل طبع گرم مورد استفاده قرار میگرفته،برای سرماخوردگی و دستگاه گردش خون مفید است.ترکیبات موجود در دارچین،قند خون را کاهش داده و برای افراد مبتلا به دیابت نوع دوم مفید است.
خواص هل
هل،تنها طعم دهنده ای عالی نیست،بلکه پادزهری برای خیلی از بیماری هاست که بر اثر مسمومیت ظاهر میشن.این ادویه اشتهاآور بوده،بزاق دهان رو افزایش میده؛پس برای دوره نقاهت که انسان کم اشتها می شود،مناسبه.نیز به درمان عفونت لثه،گلودرد و اختلالات تنفسی خیلی کمک می کند.در طب سنتی چین،از هل برای درمان ناراحتی معده،نفخ معده و باقی مشکلات گوارشی استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه دمنوش سیب و زنجبیل
- سیب:1 عدد
- هل:8 عدد
- دارچین: 1 قاشق مرباخوری
- عسل : 2 قاشق مرباخوری برای هر لیوان
- زنجبیل: 1/2 قاشق مرباخوری