طرز تهیه جوانه گندم
ابتدا گندم پوست دار رو تمیز میکنید و میشورید،
بعد داخل آبکش میریزید طوری که یک لایه بمونه
روشو یک پارچه نخی چند لایه خیس میذارید
و سعی میکنید همیشه مرطوب بمونه
بهتره سبد پایه دار باشه که از زیر تهویه داشته باشه و کپک نزنه
وقتی جوانه ها ۱ تا ۲ سانت شدند جوانه ها آماده خشک کردن هساند
آنها را روی پارچه ای پهن کنید تا در سایه خشک شوند
حتما گندمهای جوانه زده رو کامل پخشکنید تا کپک نزنند و جایی بذارید که هوا جابه جا میشه
بعد خشک شدن جوانه ها رو آسیاب کنید و از الک رد کرده و قسمت های مانده در الک رو باز آسیاب کنید.
حالا شما پودر جوانه گندم خانگی درجه ۱ با هزینه کم دارید