دوشنبه ,۱۵ خرداد ۱۴۰۲
سرخط خبرها
خانه / روانشناسی / آیا واقعا زنان زیباتر می شوند؟

آیا واقعا زنان زیباتر می شوند؟

نتایج تحقیقات تازه دانشمندان حاکی است : زنان طی نسل های متمادی در یک سیر تکاملی ، زیباتر و جذاب تر شده اندتعداد فرزندان زنان «بسیار زیبا» نیز 6 درصد بیش از زنانی با جذابیت کمتر است.این الگو باعث شده که زنان طی نسل ها، زیباتر و جذاب تر شوند در حالی که مردان از نظر زیباشناسی همچون نیاکان اولیه خود «غیرجذاب» باقی مانده اند.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه هلسینکی فنلاند صورت گرفته نشان می دهد: زنان زیبارو نسبت به همتایان زشت تر خود فرزندان بیشتری دارند و البته سهم بالاتری از این فرزندان دختر هستند.

دانشمندان معتقدند این الگو باعث شده که زنان طی نسل ها، زیباتر و جذاب تر شوند در حالی که مردان از نظر زیباشناسی همچون نیاکان اولیه خود«غیرجذاب» باقی مانده اند.

«مارکوس جوکلا» کارشناس دانشگاه هلسینکی در این تحقیق نتیجه گرفته است: زنان زیبارو، 16 درصد بیشتر از همتایان زشت تر خود، فرزند دارند و تعداد فرزندان زنان «بسیار زیبا» نیز 6 درصد بیش از زنانی با جذابیت کمتر است.

این اطلاعات در آمریکا و از بررسی چهار دهه زندگی بیش از یک هزار و 200 زن و نزدیک به یک هزار مرد گردآوری شده و جذابیت این افراد براساس تصاویر گرفته شده از آنها و ثبت تعداد فرزندان شان ارزیابی شده است.

در عین حال این تحقیق نشان می دهد تعداد فرزندان مردانی با حداقل جذابیت 13 درصد کمتر از مردان دیگر است.

این مطالعه متکی بر تحقیق اخیر یک روان شناس در لندن است که معقتد بود فرزندان والدین خوش سیما به احتمال بسیار زیاد دختر هستند.

براساس این گزارش روان شناسان معتقدند زنان در طی نسل ها زیباتر شده اند چونکه تلاش بیشتری در این راه به خرج داده اند و منابع بیشتری نیز برای این کار در اختیار داشته اند.

دکتر جک داسیلوا از دانشگاه آدلاید می گوید: مشخصه های خوش سیمایی مثل صورت متقارن شاید بازتابی از کیفیت ژنتیک باشد.

وی می افزاید: “به عبارت دیگر اگر شما با یک شریک جذاب تولید مثل کنید فرزند شما کیفیت ژنتیک شریک تان را به ارث خواهد برد که در این صورت شانس بقا و تولید مثل فرزندتان افزایش می یابد بنابراین ژن های زیبایی با احتمال زیادی به نسل های آینده منتقل می شود.

به این نوشته امتیاز بدید

درباره ی فائزه وجداندار

محفل کوچکی ساخته ام برای آنان که میخواهند گوشه ای از دنیای بزرگ روانشناسی و روابط اجتماعی و اطلاعات سلامتی را دریابند ... و راه ارتباطی باشد برای من و شما . فائزه وجداندار هستم محقق و پژوهشگر روانشناسی روابط و کارشناس تکنولوژی آموزشی افتخار همکاری با مجموعه های بزرگی را داشته ام که یادآوری نام هرکدام شان افتخاریست وصف نشدنی مرکز تحقیقات یونیسف در ایران مرکز علمی و فرهنگی کانون مرکز توانبخشی خانه نگین موسسه خیریه محک مرکز تحقیقاتی امام رضا مجتمع آموزشی نصر نوین مجتمع آموزشی نیکان مجتمع آموزشی واله و .... در زمینه کودکان و نوجوانان و جوانان و همسران و اسیب های اجتماعی رفتارهای آنان تحقیقات میدانی انجام داده ام که به زودی در وبسایت منتشر خواهم کرد...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *